Huisartspraktijk H.Gorter en M.Koelman
Oranjestraat 6 7681DM Vroomshoop
Tel: 0546-642257
Klachten We doen ons best om zo goed mogelijke medische zorg te verlenen. Toch kan het gebeuren dat er zaken niet goed gaan in onze praktijk en dat u niet tevreden bent met de geleverde zorg. We willen het graag van u horen als u niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten door middel van een klachtenformulier of een klachtenbrief. Hieronder kunt u een klachtenformulier invullen of u kunt bij de praktijkassistente een klachtenformulier vragen. daarop kan aangeven worden op welke manier u een reactie wilt ontvangen.
Openingstijden Maandag: 		8.00 u - 12.30 u en 13.30u - 17.00 u	 Dinsdag:		8.00 u - 12.30 u en 13.30u - 17.00 u Woensdag:		8.00 u - 13.00 u Donderdag:		8.00 u - 12.30 u en 13.30u - 17.00 u Vrijdag:		8.00 u - 12.30 u en 13.30u - 15.30 u Zaterdag:		Gesloten Zondag:		Gesloten  Contact  Tel: 	0546-642257   Powered by Bram Koelman Locatie
Komt u er met ons niet uit: klacht indienen bij Skge De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw huisarts of waarnemend huisarts. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vul dan het klachtenformulier in op de website van Skge.Stuurt u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet u niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar: Skge Postbus 8018 5601 KA Eindhoven Geschilleninstantie Als u er ook met hulp van de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiƫnten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris (jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie vindt u op www.skge.nl. Als u nog vragen heeft aan Skge, kunt u bellen naar 088 0229100.
Klachten We doen ons best om zo goed mogelijke medische zorg te verlenen. Toch kan het gebeuren dat er zaken niet goed gaan in onze praktijk en dat u niet tevreden bent met de geleverde zorg. We willen het graag van u horen als u niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten door middel van een klachtenformulier of een klachtenbrief. Hier kunt u een klachtenformulier invullen of u kunt bij de praktijkassistente een klachtenformulier vragen. Daarop kan aangeven worden op welke manier u een reactie wilt ontvangen. Komt u er met ons niet uit: klacht indienen bij Skge De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw huisarts of waarnemend huisarts. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vul dan het klachtenformulier in op de website van Skge.Stuurt u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet u niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar: Skge Postbus 8018 5601 KA Eindhoven Geschilleninstantie Als u er ook met hulp van de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiƫnten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris (jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie vindt u op www.skge.nl. Als u nog vragen heeft aan Skge, kunt u bellen naar 088 0229100.
Contact  Tel: 	0546-642257   Powered by Bram Koelman Locatie
Huisartspraktijk H.Gorter en M.Koelman